Direct een creditcard aanvragen

December 19, 2010 Creditcard, Creditcard zonder bkr, Prepaid creditcard

creditcard aanvragenDirect een creditcard aanvragen, dat kan snel en gemakkelijk via internet. Met een creditcard heeft u altijd (extra) geld op zak, bijvoorbeeld tijdens een buitenlandse reis. Ook zaken als uw hotelkamer of autohuur kunt u gemakkelijk betalen met een creditcard.

Direct een creditcard zoeken

Begin de aanvraagprocedure met het vinden van een geschikte creditcard. Op het internet kunt u snel en gemakkelijk verschillende aanbieders van creditcards met elkaar vergelijken. Lees altijd goed de voorwaarden en niet alleen het prijskaartje.

 


 

Direct een creditcard aanvragen doet u online

Direct een creditcard aanvragen nadat u een geschikte kaart heeft gevonden, kunt u ook het best online doen. Via een beveiligde internetpagina kunt u een veilige aanvraag doen. Om te controleren of u met een beveiligde internetpagina te maken heeft, kijkt u of u er een slotje voor het internetadres in de browser staat. Als dit laatste het geval is, doet u snel én veilig een creditcardaanvraag.

Direct een creditcard aanvragen met of zonder BKR-toetsing

Wie een creditcard aanvraagt, krijgt te maken met de zogenaamde BKR-toetsing. Deze toets impliceert dat de creditcardverstrekker bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) nagaat of u al eerder leningen hebt afgesloten en of u deze tijdig heeft afgelost. U kunt de BKR-toetsing alleen ontwijken als u een prepaid creditcard aanvraagt. Voor aanvraag van alle andere soorten creditcards is de BKR-toetsing verplicht.

De creditcard direct gebruiken

Na goedkeuring van de aanvraag wordt de creditcard binnen 14 dagen opgestuurd. U hoeft de creditcard dan alleen nog te activeren via internet of telefoon. Na activering ondertekent u de creditcard. U kunt hem nu direct gebruiken!

Zoekwoorden: , , , ,

Share |


Het is niet meer mogelijk te reageren.