ANWB Creditcard

Voor iedereen die lid is van de ANWB bestaat de mogelijkheid om een ANWB creditcard aan te vragen.De ANWB Visa Card is de goedkoopste Visa Card voor ANWB-leden. Deze creditcard kunt u al aanschaffen vanaf 15,- Euro per jaar, schaft u de creditcard nu aan, is hij zelfs het eerste jaar gratis en krijgt u een extra tegoed van 15,- Euro op uw kaart, een voordeel dus van maar liefst 30,- Euro.

Type Creditcard

Bij de ANWB heeft u de keuze uit 3 typen creditcards, de Visa card, Master card en de Visa Gold card.
Stuk voor stuk credit kaarten met aanzien en betaalgemak.

Voordelen

Veilig en gemakkelijk (online) betalen
Bestedingslimiet vanaf € 2.500,-
Vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd
Gratis aflevergarantie: worden uw goederen niet geleverd, krijgt u uw geld terug

Voordeel shop

In de ANWB voordeelshop vindt u diverse aanbiedingen, exclusief voor ANWB creditcard houders. Betaal ze veilig met uw creditcard. Uw aankopen zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of schade.

Creditcard account

Via Mijn Creditcard Online kunt u uw uitgaven inzien, uw rekening betalen, overmaken van uw bankrekening naar uw creditcardrekening en andersom.
Hierbij kunt u de ANWB Creditcard app gebruiken!

Creditcard App

Speciaal voor u is er nu de gratis ANWB Creditcard App geschikt voor iPhone en Android.
Een duidelijk overzicht van al uw transacties, en u ziet direct wat u nog kunt besteden. Ook voor te gebruiken voor uw android tablet en iPad!

Sparen op uw creditcard

ANWB Visa

Stort uw spaargeld op uw creditcard en u ontvangt 1,60% rente over uw gestorte spaargeld. Dit percentage is vaak meer dan op een reguliere spaarrekening, én u verhoogt uw bestedingsruimte !